Chiang Khong
Gisteren vlogen we van Bangkok naar Chiang Rai, vandaar met een overvolle, stokoude, rammelende bus in ruim 2 uur naar Chiang Khong. We warenhier al eerder, maar het lijkt nu uitgestorven. Veel restaurantjes zijn gesloten. Uiteindelijk hebben we gedineerd bij een Mexicaan, het enige restaurant dat open was.
Ik heb bij aankomst eerst de was gedaan en een slaaprol gemaakt van een mega opblaastube en een joggingbroek, -> heerlijk geslapen!
Vandaag leek het levendiger, we hebbenlekker koffie gedronken en zijn op informatie uitgeweest.
De meningen zijn verdeeld, maar we denken nu dat we niet stroomopwaarts de Mekong op kunnen, daar zijn Hmong actief als rvierpiraten. het goede nieuws is dat de Nam Tha bevaarbaar lijkt, we kunnen dus naar ' mijn ' dorp. Morgen steken we over naar Laos, dan zullen we zien het het er echt uitziet.
Verder mutsen we wat rond, We reizen altijd meteen plastic roze en blauwe beker, waar we ook wel whisky-cola in mixen, maar die van peet was gesneuveld. Gelukkig vonden we nieuwe bekers! :

Is toch ff boffen he da tje nu toch langs je dorpje komt. Hoe heb je het zo kunnen plannen.
Waar een teveel aan water al niet goed voor is.
groetjes Brigit
PS.
ik ben nu al jaloers !
dit is mijn werk mail, dus daarom niet eerder gereageerd (eigen pc functioneerd nog niet). Fijn dat jullie toch nog waarschijnlijk in t dorp terecht gaan komen !
Hier hebben we plaatselijk sneeuw, en vorst, dat is fijner dan water kou en regen ! Siep slaapt weer veel hier (de zwerfkat) en loopt nu pas redelijk rustig naar buiten als Luc en ik allang beneden zijn. Wie weet gaat het in een jaar of 2 nog wel een huiskat worden :)
Veel plezier, mooi weer, veel genieten en veel beleven!
X Hedwig
Hoi Esther,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, helaas kan ik niet langskomen om je persoonlijk te feliciteren. Veel plezier daar!!!
mooi om te zien wat jullie nu zien
esther, proficiat en geniet nog lekker samen
gr
daan